Välkommen till Equmenia Tåstorp Rensvist Eggvena

Vi har hand om barn- och ungdomsarbetet i dessa kyrkor. ALLA barn i ALLA åldrar är välkomna till våra olika grupper. Vi har inga medlemsavgifter och man är välkommen att prova på i någon av våra grupper utan att ha krav på sig.

Vår önskan är att vi ska kunna vara en plats för barn och ungdomar där de får känna sig trygga, vara sig själva utan några krav. Där barn och unga får växa i gemenskap med varandra och med Jesus.

Equmenia drivs genom ett equmeniaråd där vi hittar Markus Andersson i spetsen som ordförande. Till sin hjälp har equmeniarådet massor av frivilliga ledare som brinner för de olika aktiviteter de är med i och sin tro på Jesus.

I församlingarna jobbar Viktor Berméus som ungdomsledare.

“Där barn och unga växer i gemenskap med varandra och Jesus.”

Det är Equmenias ledord. Vi vill skapa en meningsfull vardag för barn och unga där de får växa som individer men även i sin tro. Det finns inget krav att en deltagare eller medlem inom Equmenia ska ha en bekännande tro, men alla i Equmenias verksamhet ska få höra talas om Jesus.

Kort om Equmenia : Equmenia finns inte bara i våra kyrkor utan är en nationell organisation som har funnits sedan 2007 och har sitt ursprung ur Svenska Baptisternas ungdomsförbund (SBUF), Svenska missionsförbundets ungdom (SMU) och Metodistkyrkans ungdom (MKU). Equmenia består av över 400 föreningar med mer en 19000 medlemmar. Det är en demokratisk organisation som varje år har stämmor med ombud för att besluta vad styrelsen ska jobba med det nästkommande året.

Är du vuxen och brinner för barn och ungdomar och vill vara med och hjälpa till som ledare i någon utav våra barn/ungdomsgrupper går det jättebra att kontakta vår ungdomsledare.

Viktor Berméus

Ungdomsledare

viktorbermeus@ gmail.com

Markus Andersson

Ordförande Equmenia

markusandersson88@ hotmail.se

Swish

Equmenia

123 106 79 90 Swish Fika

123 174 72 29 Swish Scout

123 275 95 04 Swish Läger

Bankgiro

Equmenia

Styrelse Equmenia Tåstorp, Rensvist och Eggvena;

Markus Andersson, Rikard Martinsson, Beatrice Martinsson, Linda Richardsson, Kristoffer Kullingsjö, Mattias Andersson och Gabriel Blad.

Suppleanter; Christine Martinsson, Linnéa Öberg, Erik Holmberg, Kevin Claesson och Oliver Stenberg.