Augusti, 2020

30Aug10:0011:30Avtackningsgudstjänst för Viktor, Equmeniakyrkan Tåstorp

Mer

Detaljer för möte

30/8 kl. 10 firar vi vår sista gudstjänst tillsammans med vår tidigare ungdomsledare Viktor Berméus. I den här gudstjänsten vill vi säga ett stort tack till honom och samtidigt hälsa vår nya ungdomsledare Lisa Åsbogård välkommen. Rikard Martinsson intervjuar, Johnny Brorsson predikar, Jenny Martinsson m.fl tar hand om musiken och vi kommer att be för både Viktor och Lisa.

I lokalen finns det 50 platser. Och tänk nu inte, varför ska just JAG fylla en av platserna, utan kom i god tid och var med! Det värsta som kan hända är att du får åka hem igen och följa gudstjänsten via webben. (För även den här samlingen kommer att live-sändas.) Efter Gudstjänsten bjuds det på kaffe och kaka utanför kyrkan. Under den här stunden kommer det finnas möjlighet för alla som vill att komma förbi och tacka Viktor. För att inte alla ska komma samtidigt så kommer man under nästa vecka få möjlighet att anmäla sig till en halvtimmes fika med Viktor. Under varje halvtimme finns det palts för 50 personer. Mer info om detta skickas ut under nästa vecka. Om du skulle vilja ge Viktor en egen present så gör i så fall detta under fikat efteråt.

(Söndag) 10:00 - 11:30

Equmeniakyrkan Tåstorp