Fredagshäng är den yngre ungdomsgruppen i Tåstorp, Rensvist och Eggvena. Du som går i klass 4-6 är välkommen.

Fredagshäng är på fredagar varje jämn vecka och börjar kl 17.30 i en av våra tre kyrkor.

Fredagshäng är en plats där dom yngre ungdomarna kan få komma och vara som dom är och träffa nya och gamla kompisar. Vår förhoppning är att dom ska lära känna varandra och skapa en god gemenskap som ska följa med dom på Tonår och olika tonårsläger när den tiden kommer. Alla är självklart välkomna och det finns inga krav eller hinder för den som vill vara med. Ett vanligt Fredagshäng ser ut som så att vi samlas vid den bestämda kyrkan man ska vara i och har en go aktivitet tillsammans med andakt och fika efteråt för att sedan avsluta vid 19.30.

Fredagshäng är en växande grupp och vi längtar efter att fler ska komma och vara med.

Har du frågor eller funderingar? Vill du veta vart och när nästa Fredagshäng är? Kontakta oss! Känn dig välkommen!

Markus Andersson

Ledare Fredagshäng