Ska du början åttan? Eller känner du någon som skall göra det?

Varmt välkommen på en informationsträff om Konfirmation 2019-20 i Equmeniakyrkan Vårgårda den 10 september kl 19.00. Där får ni information om allt ni behöver veta inför ett eventuellt konfaår hos oss.

I konfan ingår en hajk på hösten, ett kortare läger på våren och en veckas läger i augusti 2020.

Man behöver inte kalla sig kristen, vara döpt, eller varit med i någon verksamhet i kyrkan tidigare. Alla som börjar åttan på hösten i Vårgårda tätort får i skiftet maj/juni en broschyr i brevlådan med information. Behöver du en broschyr eller har du frågor? Ring eller skicka e-post. Kontaktuppgifter hittar du under Menyn “Kontakt”.

Vill du anmäla dig redan nu? Klicka här så kommer du till anmälan.