Gudstjänster online

Ett samarbete mellan Equmeniakyrkan TRE, Lagmansholm och Vårgårda.

På bilden ser ni Johnny Brorson (pastor Equmeniakyrkan TåstorpRensvistEggvena och Lagmansholm som predikar via webben.

Samarbetet med Vårgårda Equmeniakyrka fortsätter åtminstone fram till palmsöndagen. Ni som inte har provat att fira gudstjänst på nätet tidigare, smaka och se, det kan hända att Gud gör något i ditt liv.

Gudstjänsterna kommer att kunna ses en vecka efter att de har sänds.

På grund av de nya direktiven som kom den 16 november så firar vi just nu gudstjänst utan fysiska besökare.

Hoppfulla berättelser

Från och med söndagen den 17 januari och fem söndagar framåt kommer vi tala om det kristna hoppet och hur det kan gestalta sig i ett mänskligt liv. Det här temat känns minst sagt viktigt i en tid så vi ständigt pendlar mellan hopp och förtvivlan. Vi kommer tala om hopp i; ovisshet, sorg, prövning och svåra omständigheter. Alla gudstjänsterna tar sin utgångspunkt i olika bibliska berättelser.

17 Januari “Att ha hopp i ovissheten”
1Mos 17:15-19, 21:1-7

Predikan av John Eidering. Sång av Albin Lundin med vänner.

24 Januari “Att ha hopp i dödsskuggans dal”
Psaltaren 23

Predikan av Johnny Brorsson. Sång av “For God”.

31 Januari “Att ha hopp i svåra omständigheter”
Apg 27:1-28:10

Predikan av Maria Hammar. Sång av “Syster Salt”

7 Februari “Att ha hopp när människor är emot dig”
Daniel 3

Predikan av John  Eidering. Sång av Lovisa Lidevi, Josefin Roos och Daniel Tingbratt.

14 Februari “Att ha hopp mitt i prövningen”
2 Mos 16:1-12

Predikan av Johnny Brorsson.

Du kan följa gudstjänsterna i sin helhet antingen med bild via Youtube eller med enbart ljud via webbradio. I efterhand kommer du bara kunna lyssna på predikan. Här nedan hittar du alla länkar du behöver.

1. Lyssna live via webbradio, fungerar endast när sändningen pågår.
(Du kan också scanna QR-koden nedan direkt i din telefon)

2. Titta live via Youtube

Equmeniakyrkan TRE