Gudstjänster online

Ett samarbete mellan Equmeniakyrkan TRE, Lagmansholm och Vårgårda.

På bilden ser ni Johnny Brorson (pastor Equmeniakyrkan TåstorpRensvistEggvena och Lagmansholm som predikar via webben.

Samarbetet med Vårgårda Equmeniakyrka fortsätter åtminstone fram till första advent. Ni som inte har provat att fira gudstjänst på nätet tidigare, smaka och se, det kan hända att Gud gör något i ditt liv.

Gudstjänsterna kommer att kunna ses en vecka efter att de har sänds.

För dig som vill delta i dessa gudstjänster fysiskt så finns möjlighet att komma till Vårgårda Equmeniakyrka varje söndag kl. 10.00. Där ryms 50 personer + medverkande varje söndag. Lokalen är relativt stort och det är enkelt att hålla avstånd. Vi som kommer från TRE & Lagmansholm är lika välkomna som alla andra.

Några av söndagarna kan du också följa gudstjänsten via storbild i någon av våra fyra kyrkor. Då är också söndagsskolan öppen och man kan ta med sina barn. Något som verkligen har uppskattats av dem som prövat.

”Fem webbgudstjänster om den kristna trons kärna”

25 oktober: “Vem är Jesus?”
Predikan av Maria Hammar. Sång av Rotad.

1 november. “Hur och varför ska jag be?”
Predikan av John Eidering. Sång av Tobias Kullingsjö m fl.

8 november. “Hur och varför ska jag läsa bibeln?”
Predikan av Johnny Brorsson. Sång av Sara Jannerland och Louise Falk.

15 november. “Hur leder Gud oss?”
Predikan av John Eidering. Sång av Joakim Claesson, Daniel Dalén, Mattias Skogholm och Stefan Halén.

22 november. “Vem är den helige Ande?”
Predikan av Maria Hammar. Sång av Friends of Jesus.

Du kan följa gudstjänsterna i sin helhet antingen med bild via Youtube eller med enbart ljud via webbradio. I efterhand kommer du bara kunna lyssna på predikan. Här nedan hittar du alla länkar du behöver.

1. Lyssna live via webbradio, fungerar endast när sändningen pågår.
(Du kan också scanna QR-koden nedan direkt i din telefon)

2. Titta live via Youtube

Equmeniakyrkan TRE