Sommarfest på Storsjöstrand

Sommaren börjar närma sig sitt slut och hösten drar snart igång med massor härligt som ligger framför.

Detta vill vill fira med en rejäl fest, vi tror att det är något som vi som församlingar behöver!

Denna söndagen firar vi även vårt 1,5 år långa gudstjänstsamarbetet med Equmeniakyrkan Vårgårda. Förutom konfirmationsgudstjänsten (den 5 september) så är detta vår sista gudstjänst tillsammans för den här gången. Från och med den 12 september firar vi  gudstjänst i våra egna kyrkor igen.

Efter festgudstjänsten i Equmeniakyrkan Vårgårda får var och en ta sig till Storsjöstrand där vi äter lunch, har gemenskap, det finns möjlighet för bad, beachvolley, lek, fika, och samlingar. Helt enkelt aktiviteter för barn och vuxna där vi har en härlig gemenskap och möts igen på bästa tänkbara sätt.

Självkostnadspris för festen 150kr/person. Betalas på plats.

Anmälan senast 22/8.

Anmäl dig till dagen genom att klicka här, varmt välkommen med!