Tonår är den äldre ungdomsgruppen i Tåstorp, Rensvist och Eggvena.

Tonår är på fredagar varje jämn vecka och börjar oftast kl 20.00 i en av våra tre kyrkor. Tonår får man börja vara med på från att man börjar vårterminen i 6an och upp till 18 år, sedan får man gärna vara med som ledare.

Tonår är tänkt att vara en aktivitet i kyrkan där ungdomar kan få komma och umgås med varandra och med Jesus. Här finns inga krav eller hinder, alla får komma som dom är. Ett vanligt Tonår ser ut som så att man samlas vid den bestämda kyrkan man ska vara i och sen har en go aktivitet tillsammans med fika, andakt och gött häng efteråt. Tonår brukar vara slut vid 23-tiden men oftast så har vi efterhäng fram till 00.00 för den som är taggad.

Tonår är en växande grupp och vi längtar efter att fler ska vara med och ha kul tillsammans.

Har du frågor eller funderingar? Vill du veta vart och när nästa Tonår är? Kontakta Viktor! Känn dig välkommen!

Viktor Berméus

Ungdomsledare